Ytterligare en varm vecka, puh, åh nu luktar det rök ??

hur länge står vi ut ? Och hur länge tar det innan alla bränder är släckta ? Kan alla dansa regndansen nu, tack.

Nästan svårt att sova på grund av alla bränder runt om i landet. Jag tänker på alla som är drabbade och på alla djur, usch jag lider med dom.

 

Nu är det bara att hålla alla tummar och tår att bränderna släcks och att alla klarar sina bostäder och att alla djur klarar sig, blääää, vilket elände.

 

uteritt

Bjuder på en ”gammal” bild på Pettsons öron och mig på Stuffen.

 

Okey, trots saker som händer runt om i livet så har då iallafall jag och Stuffen kämpat på. Fast i lördags så blev det vila, hihi, man måste göra det ibland också. Nä, det var ju så att vi fick mer främmande under fredagen och vi hade det jättemysigt med grillat och samtal och musik och …….ja ni vet. Så vila lördag.

 

På söndagen gick jag upp tidigt och tog Stuffen på en promenad. Tanken var väl att jag skulle rida bort och klättra men jag får ju inte rida ut själv så då fick det bli promenad bort till ”klättringsbacken”. Väl där så gick vi upp och ner några gånger och på nedåtvägen så stannade vi och backade. Det är en jättebra övning för att stärka deras ryggar och bakdel. Fast man får passa sig så det inte blir för mycket.

Det var tur att vi var uppe tidigt då för sen blev det 30 grader varmt, puh, tur man har pool.

 

I måndags skulle det ha varit Angelica träning men den blev inställd så vi red på ridbanan och tränade på freely forward i alla gångarter, supple rein och på att öka och korta travstegen. Vi gjorde även lite skänkelvikning men Stuffen blev trött (eller matt kanske man ska säga, inte lätt i värmen) så vi höll inte på så länge, kanske 45 minuter.

 

Tisdagsträningen blev OL då vi gjorde lite David Lichman grejer, vi gjorde sideways och även circling game i lliberty. Jag filmade lite och det ser ni här nedanför.

 

Så igår blev det ridning igen vid ca 7 tiden. Freely forward i alla gångarter, ride the line i alla gångarter, supple rein och carving turnes.

Vi gjorde skänkelvikningar, kortade och ökade travstegen, galopp på 8-volt, och allt gick bra tyckte jag fast på slutet så märktes det att Stuffen blev ordentligt trött i sitt bakparti (hm, vem får inte ont i rumpan!, hihi) så då slutade vi när jag fick ett jättebra svar.

 

Idag har vi då fokuserat på bommar och studs OL. Som uppvärmning gjorde vi ”snappy departeur”, sideways och circling game. Det tog några vändor innan han fixade en bra studsserie, men då slutade vi.

 

Nu gör Peter och jag helg och Liz/Rick fixar allt här hemma. Ha det bra allihopa, nästa vecka kommer Karin, tjoho tjoho, vi syns väl då.