Vilken helg

vi haft, helt otroligt underbart.

 

Fastän resan startade kl 8.00 ifrån mig på lördag morgon och slutade 02.30 inatt så klagar jag inte.

 

Ett jättebra gäng, fint ställe i Tyskland, härliga vyer på vingårdar, berg och dalar och en helt otrolig anläggning Gestut Tannenhof, som även har fina hingstar.

 

sandra

Sandra och Stina kollar in stallplanen

 

stina

Stina leker miljonär (för det är hennes gård säger hon)

 

tysk

Det här är en vy ifrån stallet

 

En utav gårdens hingstar fick lite hjälp utav Pat igår och jag har det på film men orkar inte fixa dom filmerna nu, utan ni får se dom nån gång under dom närmsta dagarna. Ni får även se sto med föl som Pat leker med plus lite annat.

 

Men lite bilder kan jag gärna visa er.

 

pat

Jag och Stina med Pat emellan oss.

 

Pat Parelli är en ”stor” man som har visat mig hur jag kan bli en bättre hästmänniska och hjälpa hästar och människor att få ett perfekt förhållande, samspel och respekt.

 

linda1

Jag och Linda Parelli

 

Linda är ju naturligtvis också hon en otroligt duktig hästmänniska men det som gör henne så bra är att hon har tagit in dressyren i detta. Hon har skapat något som gör våran ridning lite annorlunda och jag gillar det till 100 %.

 

Konstigt hur man blir när man är så här nära en stor idol. Man får tunghäfta och allt som man ville ha sagt kommer inte fram men jag kunde iallafall berätta för henne att Stuff och jag var med i senaste Savvy times och då sa hon: ” – Åh, is that you ? You are a star at Savvy times”.

Hur många decimetrar växte jag då tror ni ? Halleluja moment.

När jag sa att jag hoppades kunna komma till Florida nästa år och gå 10 veckors Horsenality kursen för att kunna bli instruktör så gjorde hon ”fingers cross”.

 

Så nu kommer jag att vara hur mallig och stöddig som helst. Bara så ni vet, hihii

 

Idag kom Anna hit och hoppade Anastacia och det gick super idag. Anna sa att hon satt på ett lejon och jag frågade om det var positivt eller negativt.  Positivt, kom svaret ifrån en leende Anna.

 

hopp

Anastacia (ursäkta suddiga bilden)

Hon provade även att rida med bett idag när dom hoppat färdigt och det gick väldigt bra idag för dom kunde även galoppera utan att Anastacia tyckte bettet störde henne.

 

Efteråt tog jag upp Stuffen och lekt OL med honom. Mycket med mig i zon 5 och att han skulle känna min energi och det gjorde han bra.

 

Sen lite cirkling game med minska och öka volten innan han också fick hoppa hindren som stod framme.