Tröttsamt

blev det igår lördag eftersom jag skulle vara så duktig att städa huset med allt vad det innebär. Torka fönster, damma, vattna blommor, dammsuga, torka golv och skaka mattor. Tur att jag har hjälp på helgerna av Fanny så boxarna blir mockade, vilket gör att jag får tid över till sånt här.

 

Vilket innebar att jag blev så trött igår, och då är det den tröttheten som uppstår av hjärnskadan jag har, så jag somnade framför tv`n redan vid 19 tiden. Väldigt tröttsamt eftersom det vore kul att kunna umgås med familjen en stund på lördagkvällen. Jaja, det blev då städat iallafall, hm, var det viktigt ?

 

Min ”svans” är inte okey så ridning finns inte på min agenda ännu, tyvärr. Så typiskt när Stuffen och jag var på gång. Det får bli Louise som får sköta det den kommande veckan, så hoppas jag att jag är okey och kan rida sen, både honom och Verona.

Förresten så blev Verona rakad i fredags. Det tog ca 2 timmar men överlag så tycker jag att det gick bra. Jag förstår att det var jobbigt för henne när Louise rakade henne där vid sadelgjordsläget men till slut så stod hon stilla och tuggade och jag hoppas att vi ser en förändring nu nästa gång vi sadlar henne. Med andra ord, vill inte se nån bockning eller stegring av henne.

 

Igår fick alla hästar ledigt, eftersom jag städade och Isa tappade en sko, men idag har jag en nybörjarkurs och då får några utav mina hästar vara med och guida eleverna in i denna underbara värld.

 

Maja och Solero åkte också hem i fredags och gulliga mamma Annika kom med presenter som jag nu har ”provat”. Jag kan säga att jag igår luktade cranberry och idag choklad, hm undrar ni nog nu. Vet ni va ? det kan ni få undra ett tag till, hihi.

Drycken har jag sparat för igår somnade jag ju och idag är det söndag och då kan man inte ta sig ett vinglas, eller ? Jag kanske ska strunta i att det är söndag och ta mig ett glas så kanske min ”svans” kopplas bort ett tag. Nej tror inte det, det är ju jobb i morgon igen. Men ett stort TACK till Ernesäter familjen, vi syns nästa vecka igen då vi ska gå på clinic i Högbo.

 

För er som håller på att klura ut vart jag ska och ha föreläsning som jag skrivit om tidigare, så kan jag ge er en till ledtråd: Jag ska berätta om hur det kan gå om man driver ett hästföretag och blir sjuk som jag blev våren 2013. Vad man ska tänka på och ”gardera” sig för. Alltså ska jag iväg på nåt där företag möts.

 

Trevlig söndag allihopa.

Man älskar inte dom man älskar för att dom gör som man vill, utan för vilka dom är.

 

allers