Trevligt möte

blev det idag när en trevlig nyfiken kvinna kom för att titta på Verona.

 

Idag var det soligt men väldigt blåsigt. Jag jobbade på och mockade alla 8 boxar för jag skulle iväg på eftermiddagen och inhandla grepar. Nu när vi är så många här på gården så märker man att det blir slitage på alla redskap som vi använder.

 

Kul förstås med många nöjda hyresgäster men mindre kul när dom går sönder, greparna alltså. Jaja, nu har vi några nya iallafall.

 

Idag blev det endast Verona som fick göra nåt eftersom jag visade henne OL och lite freestyle. Anastacia var med så hon fick ”öva” på att stå stilla och titta på när Verona jobbade, hihi.

Verona ville inte bli tränsad idag och det kändes mindre roligt när man skulle visa henne. Hon började även konstra när jag ville galoppera för då halkade sadeln och då vet ni ju hur hon reagerar – hon sparkar åt den och lite bockning blev det. Men överlag så tyckte jag att hon skötte sig bra i traven för nu när hon är lite starkare så har hon en mer taktmässig trav.

Hon gjorde även sideways freestyle plus stop, backing, indirect och direct rein. Kul att rida igen för det var ett tag sen jag red henne.

 

Jag hade tänkt leka med Stuffen och Amarok nu på kvällen men jag kom hem (efter shoppingen) och hade huvudvärk så det får bli i morgon istället.

 

Ha en bra kväll vänner.