The Mask

Är Peter Jöbacks nya och den kan ni se och höra längst ner här idag. En kille jag beundrar enormt och som jag tycker är en fantastisk artist.

 

Men, nog om detta, vad har vi då gjort denna vecka?

 

I lördags blev det OL med 45`lariat repet fast det blev ingen bra strukturerad träning eftersom vi pratade med Ryan (face time) samtidigt, hihihi.

 

linda

En bild jag är så superglad över. Jag och Linda Parelli i Tyskland våren för 2 år sedan.

 

 

Söndags träningen bestod i att Angelika kom hit och tränade oss. Vi började med skritt innanför spåret och eftersom han var på den slöa sidan så bad jag honom att gå saktare och saktare och saktare ända tills han bad om att få gå fortare. Så bra grej…….

Vi gjorde även skänkelvikning mot spåret efter det att vi gått in några steg ifrån fyrkantsspåret. Volter i trav längs långsidorna och sist galopp på stora volten. En ganska bra känsla för när han fick den ”rätta” energin i traven så bara – wow !!!

 

Måndagen blev tandvård utav bästa Anna och Stuffen såg ganska bra ut i munnen och allt tack vare att vi verkligen ser till att han blir fixad 2 ggr/år. Han fick vila den dagen för jag hjälpte några att ta hand om deras hästar och det var även min ”fastedag” så jag blev ganska trött.

 

Bomträning blev det på tisdagen och han hade jättebra energi och var så duktig. Meningen var att jag skulle rida men jag hade en sån träningsvärk efter söndagens ridning, hm how interesting.

Men vi gjorde iallafall det som vi hade gjort i söndags – sideways ut mot spåret. Man kan ju faktiskt göra en massa saker utan att sitta på hästen, eller hur ?

 

Sen var det då dags för Angelika träning igen på onsdagen.

Vi fick trava med längre och kortare steg men ändå samma energi och galopp längs långsidorna så dom får jobba bättre med rakställningen. Stuffen hade ganska bra energi och ett tag så kändes det som att det inte är långt kvar innan han är där han var innan han blev dålig i höstas, så kul.

 

Igår så blev det igen 45`lariat repet follow the rail i skritt och trav. Tanken var också att göra det i galopp men vi blev fler i ridhuset så det får bli i morgon istället.

Vi hade en bra kontakt och han fick även då en fin energisk trav.

 

Nu är det fredag och helg igen och vi får se om jag och Stuffen tar en promenad på eftermiddagen, annars får han vila i solen och mysa, hihi.

Solen skiner och det är så underbart. Ha en mysig helg alla vänner som läser detta (hm, hur menar jag nu? Ni som läser detta är ju mina vänner, för inga andra skulle väl läsa detta, hm ?)