Tävlingsdax

Haha, inte för mig förstås utan för Emelie och jag ska följa med och vara groom.

 

Midsommardagens träning blev intervallträning för Stuffen i ca 40 minuter och söndagen bestod utav uteritt tillsammans med Lotta och Danilo då vi hade fokus på klättring som blev några vändor upp och ner i både skritt, trav och galopp. Och, det som jag tycker är en väldigt bra träning är att göra halt på vägen neråt och där backa några steg.

Det som var mest jobbigt då var alla insekter som befann sig i skogsområdet, bläää. Vi tog vägen runt åslappen efteråt så dom fick trava också. Stuffen fick upp pulsen och jobbade på bra.

 

Måndags träningen blev ridning med några bommar på backen som vi travade över. Men vi startade med freely forward i skritt, trav och galopp, vilket gick jättebra.

 

Sen åkte jag till Borlänge och provade på floating. Det var en ny upplevelse, fast det var inget för mig. Däremot så fick jag behandling utav Maria direkt efter, djupvågsbehandling, och det var ju super som vanligt.

Hon sa, och det märkte jag, att jag hade mycket spänningar så jag ska dit igen om nån vecka.

 

Lektion hade jag på tisdags fm och jag kunde träna Stuffen strax efter lunch själv och då gjorde vi alla steg fram till contact i training sequence. Det gick väldigt bra och vi båda var väldigt svettiga efteråt, hihi.

Sen åkte jag iväg och hade ytterligare en lektion senare mot kvällen. Med andra ord – jag hade en väldigt fin mysig dag, fullt med hästar och människor.

 

Så igår var det först en lektion på fm och på eftermiddagen dags för Angelika träning. Liz filmade och det ser ni här nedanför. Jag är mycket nöjd med träningen och mycket tack vare att man filmar sig och sen kikar på det. Under lektionen så kändes det som att jag hela tiden störde Stuffen och jag tycket jag ”flög” omkring i sadeln, men när jag efteråt tittade på filmen så kände jag att – tusan, det är inte så tokigt ändå.

Absolut ingen toppryttare men det märks att jag verkligen tänkt på det mesta som Ryan lärde oss, och jag hoppas han ser filmerna jag lagt ut på sistone och att han kan klappa sig på axeln och vara nöjd med oss.

 

kursryancarinajag

 

Så nu ska jag och Liz ta en promenad med Stuffen och Gringo innan  frukost och jobb.

Jag ska som sagt följa med Emelie till Storbyns tävlingar idag och det ska bli spännande och kul.

 

Ha en underbar helg mina vänner och njut utav solen och värmen (till skillnad för en vecka sen, bläää va kallt det var).