Swish säger det

och då menar jag inte själva Swish utan att tiden säger swiiiiiiiiiish.

Redan i slutet av juli och det känns som att sommaren hållit på i flera månader, hm, det har den ju ?

 

Förra helgen åkte vi ju till Länsö och hade det supermysigt. Tack tack gulliga Laila och Kalle.

Sen när vi kom hem hade även Kim med familj kommit tillbaka ifrån Särna, och i tisdags kväll anlände Karin för att ha 2 dagars kurs med oss plus en dag med privatlektioner. Igår var jag med shopen till Faluns dressyrmeeting och idag regnade det äntligen och jag fick tid att skriva här och att även fixa räkningarna, hm, det är ju mindre roligt.

 

Med andra ord – swiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiish.

 

Mycket utav det som hänt under veckan kommer här nedanför i många bilder.

 

Men jag måste ju ändå skriva vad Stuffen har fått gjort, för han har varit med under Karin kursen som demo-häst och han och jag fick en lektion i fredags.

Fast jag måste ju även då berätta att jag bestämde förra helgen att ge honom lite vila eftersom jag ändå skulle åka iväg, och när det ändå var så varmt och när det ändå…………………….hm undanflykter, hihi. Nejdå, han behöver vila lite.

 

I onsdags var det då dags för liberty. Jag har som mål att kunna göra bra change of direction med honom och det var med det i fokus som Karin tog över honom då. Lite svårt att förklara allt som hände då under onsdag och torsdagen men jag blev iallafall mer uppmärksammad eller man kan ju säga – påmind om att ISOLATE SEPARATE AND RECOMBINE är något som vi alla måste tänka på hela tiden istället för att bara se det slutliga målet som kan vara ganska stort och fint.

Man kan inte bara titta på filmer och säga – okey, då gör vi så. Nej, man måste veta vad man gör och varför man gör det. Fungerar det inte så måste man titta efter vad det är som fattas. Det går ju inte att bygga ett hus utan grund, eller hur ?

 

Iallafall så blev torsdagens demo bättre än onsdagens och på fredagen gjorde han och jag det som Karin hade haft demo om och då fick jag själv känna och se vad vi behöver jobba med.

Sen blev det OL eftersom jag söker bättre gångarter, att han ska behålla dom, men innan vi hann börja så fick vi jobba med backning eftersom han ”tog för givet” att han skulle backa (det var hans egna initiativ?!)

Facit = ännu mer peppad att jobba och träna med min lilla älsklingsgubbe Stuffen.

 

Nu på tisdag kommer även Maria hit för att behandla både mig och Stuffen med djupvågsmassage, och efter det ska jag sätta igång Stuffen igen.

 

Så här kommer några bilder om vad som hänt under veckan………………………

 

båten

Båttur till Östhammar ifrån Länsö

 

båt

Båttur från Länsö till Herräng för lunch

 

traktor

Freja har åkt traktor för första gången

 

parelli1

Så var det dags för Parelli kurs

 

karin

Karin och Delaila

 

karin1

Karin och Stuffen

 

bad

Efter en lång kursdag är det skönt med bad i Runn hos Lene och Josefin

 

keso

I fredags var vi och besökte vår nya familjemedlem som får flytta hem till oss om några veckor – KESO

 

Idag söndag och sista dagen för helgen men njut av livet, man vet aldrig när det tar slut