Sorg sorg men nu hoppas jag på glädje

dessa tre dagar som det blir kurs här på gården.

 

Våran Bobbe fick somna in i måndags efter några timmars problem med sitt kisseri. Naturligtvis så sorgligt men man vill ju göra det rätta för djuren när dom inte kan prata själva.

Väldigt jobbigt men en som lider mest är Gringo, snyft snyft.

 

bobbe

bobbegringo

En äldre bild på Gringo och Bobbe när Gringo fortfarande var valp.

 

Okey, vad har jag och Stuffen sysslat med denna vecka ?

Intervallträning i lördags under ca 45 minuter där han fick trava och galoppera längs långsidorna och han fick väldigt fina ökningar i traven då.

 

På söndagen blev det premiär på utebanan OL. Mycket för att kolla underlaget och då hur Stuffen skulle reagera när vi var utomhus. Allt funkade bra då han fick skritta runt fyrkantsspåret där vi gjorde sideways, halt och ryggningar. Cirkling i trav och galopp.

 

Så i måndags orkade jag ingenting, kunde inte tänka eller ta tag i något, så då fick Stuffen vara. Gick bara och tänkte på Bobbe och såg hur Gringo letade efter honom, snyft snyft.

 

Tisdags träningen bestod utav bommar, trav cirkling med att flytta ut bakdelen, även lite i galoppen.

Han kändes stark, kunde korta och länga på stegen i traven.

 

Så igår var det dags för Angelika träning och då fick vi först skritta och göra halt några varv, sen trav och ställa dom utåt och flytta bakdelen. Det kunde Stuffen väldigt bra.

Trav på stora mittvolten där vi skulle göra sluta, och vi avslutade med galopp vilket gick sådär igår. Men annars kändes det mycket bra.

 

Så idag har vi gått runt åslappen tillsammans med Liz/Isa och Josefin/Delaila. En skön varm promenad i gott sällskap.

 

Och nu har då Liz, Lene och Josefin åkt ner till Arlanda för att hämta upp Ryan och jag har förberett en massa här hemma så jag hoppas att allt kommer att gå bra och att alla ska trivas och bli inspirerade. Och är det så att du inte har anmält dig men känner att du skulle vilja komma så tar du kontakt med mig så fixar vi det.

 

Vi kommer nog att försöka dela med oss under helgen med bilder och ev filmer på sociala medier. Håll koll !!

 

Förra fredagen gick ytterligare en artist ur tiden och det alldeles för tidigt, Avicii. Såg dokumentären om honom och jag säger som så många andra – alla lyssnade på Avicci men ingen lyssnade på Tim, snyft snyft.

 

Jag hoppas ni alla får en bra helg, jag vet att jag kommer att trivas. Veckans musikvideo blir faktiskt både Avicii och country, eller kanske inte helt riktigt. Jaja, ni förstår nog, tjingeling.