Redan fredag

och vart tog då torsdagen vägen ? hm

 

Jo, jag var bättre i ryggen och rumpan igår men jag lovade mig själv att ta det lugnt så att jag skulle ”läka” fortare. Maja och Louise jobbade och fixade allt och dom berättade sen vad dom hade gjort och det var detta:

 

Judith OL med mycket extrem friendly game med tanke på händelsen dagen innan, hm ?

Madalyn OL dom 7 lekarna, och sen hade Maja försökt att borsta ur svansen för den var så lortig, hm ?

 

Stuffen freestyle och han hade inte orkat så mycket utan var väldigt trött, sa Louise, hm ? !

Verona red Maja och hon hade gått jättebra för att sen helt plötsligt börja

bocka och även stegrat sig, hm ! !

Förklaringen hoppas vi finna idag då vi ska raka henne. Hon har väldigt mycket päls och när hon blev svettig och det blev ”trångt” mellan sadelgjorden och benet hennes så gjorde det säker ont. Men, det återstår att se, min lilla skrutta.

 

På kvällen så red Liz och Maja Isa och Solero och det ser ni på filmen här nedanför.

Idag är det lastning som står på schemat, men jag är faktiskt sämre i ryggen idag. Trots det ska jag försöka gå ut och mocka några boxar så dom här stackars tjejerna inte blir utarbetade, hm.

 

Idag fredag igen, jag har sagt det förr ”måndag-fredag, måndag-fredag”. Kusligt vad veckorna går fort. Men eftersom det är fredag, och då brukar jag bjuda på en musikvideo, och det kommer aldrig att förändras så här kommer den. Trevlig helg vänner och se solen bakom molnen, den är där faktiskt.

 

 

En tanke slog mig och det är att det är precis 33 år sedan min älskade mamma Sonia begravdes. Fredagen den 14 november 1981 och jag var 21 år och trodde att livet var över för mig. Allt var ett helvete, tomrum, kaos och jag var nära att ge upp.

Tack och lov så gjorde jag inte det. Ha det bra där uppe i himlen mamma, vi syns om många många år.