Lååååångfredag

är det idag och igår så sprang tiden iväg och helt plötsligt så sov jag, därav blogginlägg nu på morgonen.

 

Igår kom snälla duktiga stalltjejen Louise (inte den ”gamla” Louise, fast hon är ju också snäll och duktig, hm) och hjälpte oss med mockning och höpackning. Själv fick jag åka iväg på lite ärenden som måste göras innan helgen men jag hann leka med några stycken tack vare hjälpen.

 

Verona OL med fokus på sideways i trav. Hon klarar det superbra och vi gjorde även sideways towards som hon också klarar bra nu. Tänk vad jag tyckte det kändes omöjligt när jag började med det, men med rätt träning så funkar allt bra.

 

Anastacia OL,  och hon har problem med cirkling, men jag tycker vi fick till det ganska bra igår.

Hon och Verona går väldigt bra överens i hagen och det känns skönt att kunna slappna av angående det. Alltid nervöst innan man vet hur det ska gå.

 

Stuffen OL 45`repet med fokus på change of direction. Det gick faktiskt bra, jag trodde inte det men även här ser man att all träning ger positiva saker, även om det inte är till just den leken.

Tro det eller ej men nu efter påskhelgen så ska jag börja filma min OL level 4. Det är ett måste, både för mitt mål inom Parelli men även för mitt tillfrisknande. Jag kan inte skylla på min hälsa hur länge som helst, måste ta mig utanför comfort zone nu.

Bära eller brista ? det är frågan och svaret får jag inom snar framtid.

 

Igår kväll var jag även iväg till en ny bekantskap. Det var en tjej som ville få hjälp med lastningen. Hennes häst gick in men kastade sig bakåt, hm, det har vi aldrig varit med om, eller ?

Så roligt att kunna hjälpa, och när dom ser förvandlingen, den är obetalbar. Jag lever min dröm, så är det bara.

 

Idag kommer jag att leka med Amarok OL, eventuellt uteritt med Stuffen och Verona. Stuffen och Amarok kommer även hovslagare Jessica hit för att verka. Sen så ska vi förbereda allt inför försäljningen under helgen.

 

Fredag idag och då kommer ? ………………………………………………just det, musikvideo. Ha nu en riktig trevlig påskhelg med mycket godis och sill och allt vad ni nu har på era bord. Själv vet jag inte om jag kommer hinna äta, vi ska ju stå med webshopen About a Horse framme vid byn och sälja både lördag och söndag. Men det är ju också så himla kul så om jag hinner äta är inte så viktigt. Puss och kram mina vänner, ni är alla underbara, glöm aldrig det.

Jag bjuder på en x-tra musikvideo idag. Jag tycker line-dance är himla roligt. Vad tycker ni ?