Gråväder ute, men sol inne

Liz och Jackie tog upp Isa och Stuffen till ridhuset idag för OL lek. Liz gjorde lika som igår och idag så gillade Isa Liz. Tack och lov.

Stuffen hade också skött sig bra.

Vi får hoppas att vädret blir bättre nu de kommande dagarna så vi kan rida ut allihopa. Jag orkar ju faktiskt lite mer så lite trav och galopp kan det bli på våra uteritter, kulkul.

 

På kvällen tänkte jag ta upp Amie och Flight för lite lek, men Peter skulle snickra inne i ridhuset. Då tänkte jag att det inte var så lämpligt för Flight, så hon fick vara idag. Men Amie tog jag upp för lite finess ridning. Det gick väldigt bra fast Peter väsnades rejält emellanåt.

 

Idag har jag också skickat iväg min scholarship ansökan plus film. Så nu får vi hålla tummarna att jag kommer in på kursen och att jag kan få scholarship så jag har råd att åka iväg.