Fullspäckat schema

blev det idag och det kommer att fortsätta så ända tills jag sitter på tåget på väg ner mot Göteborg på söndag.

 

Igår blev det inga lektioner för en häst blev dålig här, så jag fokuserade på den istället.

Stuffen var den enda som jag hann med då, och det var när klockan var strax efter 20. Men men, va gör det, inget när man är pigg vilket jag var igår.

 

Det blev OL med cirkling game och figure 8, och den gillar han inte vilket han även visade. Men så fort jag fick ett bra svar så slutade jag.

Sen tog jag feather line och lekte lite i zon 5 innan jag tog bort en och tog den andra runt hans hals istället och lekte lite cirkling game.

Det gick bra även om han undrade vad det var för nåt, hihi.

 

Idag körde det ihop sig ordentligt på förmiddagen, för eftersom jag har en ny telefon så var jag tvungen att fixa bank id och swish, och då var jag tvungen att åka in till banken, suck.

Det tog ca 1 timme att fixa det och jag trodde att jag skulle hinna hem till 11.00 och ha lektion, suck, det fick bli lektionstart kl 11.40.

 

Det var Emsi som fick en lektion som tack för all hjälp hon ger mig. Hon lekte med Anastacia dom 7 lekarna innan vi sadlade och hon satt upp.

Hon fick träna på att ha fokus, indirect och direct rein, 9 step back up. Kul med en nybörjare som får hjälp utav hästen för att lära sig nya saker.

 

Men resten då………………..Jag skulle mocka 6 boxar och ha lektion för hela gull-gänget plus försöka hinna leka med hästarna, dammsuga och packa inför resan, hm. Va tror ni att jag inte har gjort idag? Just det, inte lekt, inte dammsugit och inte packat.

 

I morgon åker vi 7.15 in till Falun och Svedens gård för dressyrclinic (vi ska vara där med webshopen) och är säkert inte hemma innan 18.00 för att vara på 100 års fest kl 17.00, hihi. Helt omöjligt, eller hur ?

 

Men var gör det när man får pyssla med det som man älskar mest av allt – hästar.

 

parelli

Det här härliga gänget fick idag lära sig ridvägar och hur man knyter repgrimman.

 

Fredag idag och som vanligt fredagsmusik.

Ha en underbar härlig helg mina vänner. Ni är alla underbara och unika, glöm aldrig det.