Full fart

har det varit idag på Lassols Gård.

 

Först lekte Louise OL med Judith och gjorde lika som igår. Det blir mycket mycket bättre så i morgon blir det freestyle för henne och på fredag kör vi lastning med alla hästarna.

 

Denniz och Verona tog vi efter Judith. Jag filmade då Louise lekte med Denniz och red Verona och det kan ni se här nedanför.


Sist ut utav våra hästar blev då Stuffen och Amarok och det blev OL med Amarok innna Josefin borstade av honom och fick lära sig hur vi Parelli elever sadlar hästar.

Under tiden red Louise Stuffen freestyle och det ser ni här nedanför.

 

 
Idag var det sista dagen som Josefin var här på prao och hon har varit väldigt duktig och även en duktig elev. Det har jag sett eftersom hon varje dag har fått en lektion av mig tillsammans med sin lilla ponny Bellman. Tack Josefin för dom här dagarna, du är alltid välkommen tillbaka, som prao elev alltså, vi syns ju här varje dag i vilket fall, hm.

 

veronajosefin

Verona LG & Josefin

 

Nu är det onsdag och snart blir det Bonde på tv-n.

 

Ha en trevlig kväll allihopa, själv ska jag titta på tv och sen packa lite paket med produkter ifrån våran webshop aboutahorse.se. Så roligt att fler och fler upptäcker den. Den här dörrstoppen säljer bra. Fin eller hur ?

 

dorrstopphast