Denniz

e: D-Day ue: Marwin. Här har ni den nya hästen som anlänt gården för PNH träning.

 

dennizjosefin

Denniz & Josefin

Det han fick göra idag var helt enkelt dom 7 lekarna. Fast han var så vilsen och ville röra på sig hela tiden, och då kan man inte göra lekarna i ”ordning” utan man måste ta det som passar bäst i just den situationen. Efter ett tag så var han på samma ”planet” som mig och då gick det väldigt bra.

Vi provade att få honom upp på pidestalen, eftersom ägarna vill ha hjälp med lastningen, men den kunde han enbart titta och lukta på en liten stund men det räckte för idag. Vi hoppas ju naturligtvis att alla fyra hovar kommer upp på pidestalen för då är det lättare med lastningen också.

 

Louise lekte med Judith och hon blir bara bättre och bättre. Cirkling game var lika bra idag som igår och nu när Louise inte har sett henne på några dagar och hon ser skillnad så känns det bra. Det går åt rätt håll.

Men hon fick inte heller upp alla fyra hovar på pidestalen, bara tre.

 

judithpidestal

Judith & Louise

 

Sen blev det Stuffen och Amaroks tur. OL uppvärmning innan Louise hoppade upp på Stuffen. Dom skulle göra follow the rail i trav men Stuffen ville inte riktigt och Lousie fick ont i sina axlar så…………………..jag hoppade upp iställetm, hm how interesting. Efter några varv så fick jag rätt svar och då slutade vi. Min kropp slutade också då så nu har jag ont i rumpan och i min höger arm eftersom något trycker bak i ryggen och det strålar ut i armen, jaja, varför gnälla det kunde ha varit värre.

 

stuffligger

Stuffen, som kan lägga sig på kommando. Man får ju godis !!!

 

Amarok hade det livat i början men blev connected senare och då fick han bli omvårdad av Josefin.

 

amarokjosefinstufflouise

Amarok myser av Josefins borstning och Louise jobbar med Stuffen i bakgrunden

 

På förmiddagen dök min kusin Lilian upp. Trevligt med besök och hon hade så gott fikabröd med sig som vi alla fick njuta av efter lunchen. Tack min gulliga kusin.

 

Nu ska jag har lektioner för två elever och sen får jag ledigt och ta hand om den där knuten jag har i ryggen, annars blir det nog inte bra. Peter tjatar på mig att jag ska ringa och få en behandling men sist jag var på en ”sån” behandling fick jag hjärtinfarkt och stroke några veckor efteråt. Jag är ledsen men jag kopplar ihop det fast jag egentligen vet att det hade inget med det att göra, eller ?

 

Ta hand om er och ta hand om era nära och kära, vi lever bara en gång och det här livet är kort.

 

hästbild