Den där rumpan

som jag har gör ont. Det kände jag idag när jag tog en ridtur på Verona.

 

Idag tog Louise Judith OL innan hon sadlade och satt upp. När hon värmde upp så gjorde dom weave och det fortsatte dom med när Louise satt upp. Allt gick jättebra och Judith svarade på fas 2 när Louise ville att hon skulle skritta iväg. Kanonbra gick det med andra ord, kul.

 

Sen red jag då ut på Verona i skogen med sällskap av Gringo. Jag kände direkt att det inte gick att få ner rumpan ordentligt, inte så som vi rider i fluidity. Okey, det var bara att hoppas på att Verona skulle sköta sig.

Och naturligtvis så gjorde hon det och hon tyckte det var helt okey att Gringo var med och sprang omkring henne. Så kul att känna samhörigheten mellan djuren.

 

En tanke slog mig och det är att Verona skulle passa till western. Så känner ni någon som söker en sån häst så vet ni…………………..

 

veronagringouteritt

 

Sist ut idag blev Denniz som jag tog på eftermiddagen. Dom 7 lekarna OL med mycket fokus på pidestalen. Idag provade jag även att han skulle kolla in presenningen och gå över den. Det klarade han men pidestalen vill han inte gå upp på. Vi fortsätter och hoppas att det går inom några dagar. I morgon ska vi lastträna alla hästar och då återkommer jag med hur det gick.

 

Här kommer en till ledtråd till vart jag ska senare och föreläsa: Det kommer att vara många företag där.

Trevlig kväll alla goa vänner.