Då var påsken över

för den här gången och helgen har varit jättebra.

 

Den har ju tillbringats med försäljning av produkter ifrån webshopen och det har varit så trevligt att träffa nya och ”gamla” kunder. Tack alla ni goa människor, ni är underbara, speciellt du som sa att du hade koll på mig via bloggen här, hihi.

 

Idag har jag lekt OL med Verona, Anastacia, Hot Stuff och Amarok. Dom har inte gjort nåt under helgen och jag ville bara kolla läget med dom alla och borsta av dom och checka att dom inte hade fått några sår.

 

Anastacia blir bara bättre och bättre och Verona känns som säkerheten själv.

 

Stuffen tog jag 45`repet på och det blev change of direction och idag gjorde han en kanon vändning. Jag bara vände mig emot honom och backade 2 steg varpå han vände och bytte varv själv, så himla magiskt att få uppleva detta.

 

Yo-yo och sideways, på öppen yta, hela repets längd. Han hade ingen bra attityd i början men det vart bättre allt längre in i träningen vi kom.

 

Jag gick även i zon 5 och han kunde gå framåt med mig där bak och varje gång känns säkrare och säkrare, vilket gör att jag verkligen kommer att filma denna vecka.

 

Amarok fick också prova på 45`repet och han fick prova på cirkling game, vilket han fixade bra. Yo-yo med en bra attityd och sideways i trav.

 

Jag avslutade dagen med att borsta på mina gummor Noon och Amie. Dom är så lortiga och pälsen flyger överallt och dammet bara yr. Tur dom står i uteboxarna så det blir inte så ”dammigt” kring oss.

Noon har börjat fylla på juvren och det är inte många veckor kvar nu och det kommer att bli så spännande att se vad det är som kommer ut, isabellfärgad eller inte ?

Ja just det, ni får ha lite koll här nu så ni kan komma ut hit och hälsa på då när fölen anlänt. Det gäller även du som har koll på mig. Jag skulle ju ”öppna” upp mig mer och berätta allt jag gör. Hm, how interesting, vi får väl se vad det kan bli.

 

Ha en bra kväll, det ska jag ha.