Då var det fredag igen då

Veckorna går så fort, men det har ni väl aldrig hört ifrån mig förut. Det gör väl egentligen inget, huvudsaken är väl att man förvaltar den tiden på det bästa sättet som man själv vill.

 

Tyvärr så händer det saker hela tiden runt omkring oss. Ibland långt bort för människor som vi inte känner och då känner inte vi heller så mycket. Men när det händer människor som vi känner, eller känner människorna som känner dom som det drabbar. Då känner vi nog alla nåt.

Tyvärr så har just det hänt och mina tankar går till alla hennes vänner och familj, och det är därför jag spelar Sarah Dawn Finer på slutet. Ta hand om varann, vi vet aldrig när det tar slut………………………….

 

Nu tillbaks till min blogg:

 

Förra torsdagen kom då Kim, Helena och Freja ner till oss för att spendera hela påskhelgen tillsammans med oss. Det var så mysigt och vi hade sån tur med vädret så allt var ju toppen.

Stuffen tog jag hand om (när Freja sov) på fredag, söndag och måndag då vi gjorde precis det vi gjorde förra onsdagen – intervallträning under ca 30 minuter varje gång. Han gjorde bra ifrån sig och han blev svettig varje gång och fick en bra puls. Jag tog om hand om honom med massage och back on track på rygg och ben efteråt.

 

Så på tisdagen var det dags för en mysig avslappnande promenad runt åslappen. Efter det hade jag en lektion för Fanny och Alma.

 

I onsdags kom Jenny och red Stuffen. Det var fokus på att behålla energin framåt och det gjordes under mönstret follow the rail i trav och galopp. Han hade en bra ”effort” och varje gång som Jenny var nöjd så stannade hon vid pallen (som jag hade ställt längst upp i ridhuset) hoppade av och satt sig där en stund så dom båda vilade.

Stuffen blev lite snopen men klurade ut mönstret efter nån gång till och travade dit själv emellanåt när han tyckte att han varit duktig, hihihi.

 

Överlag så var Jenny supernöjd med Stuffen då och är hon nöjd så är jag nöjd.

vinterbild

 

Igår torsdag så började jag igen med David Lichmans ”saker” i liberty. Det blev bomerang men även nästa steg som heter ”two eyes”.

Stuffen blev frustrerad i början men snappade upp det ganska fort ändå. Kul med lite nytt för både honom och mig, så idag gjorde vi likadant och då filmade jag och det kan ni se här nedanför.

 

Efteråt så hade jag lektion igen för Alma och Fanny som är så duktiga. Snart filmar vi dom när dom också gör det som jag och Stuffen visar på filmen här.

Ha nu en trevlig helg. Dom säger att det ska bli soligt och plusgrade så vi får hoppas på det. Tjingeling, och glöm inte att tala om för din vän/man/maka/sambo/dotter/son/mamma/pappa att du älskar dom.