Båda damerna idag

På morgonen tog jag upp Amie och Isa för en lekstund med dom båda. Först så rullade dom sig och utforskade lite saker, som vanligt.

amieisarullar

Amie & Isa rullar sig och myser

Sen lekte jag OL med Isa och jag började lära henne backing cirkling idag. Vi gjorde även sideways i trav, för det blir fokus på att förbättra den. Sen tog jag Amie och lekte OL en liten stund för att se hur hon var och det tog inte långa stunden förräns jag kunde sadla henne och sitta upp. Freestyle ett tag och fokus på galopp och halt, galopp och halt och sen galoppombyten. Det gick så där men jag tycker ändå att det går åt rätt håll, så vi kämpar på.

Sist så tog jag Isa OL medans jag fortfarande red Amie och vad jag skulle vilja kunna där är att sitta på Amie och göra cirkling game med Isa och det provade vi på lite men Isa stannade efter ett halvt varv och undrade vad jag höll på med. Jaja, vi kommer nog att fixa det en vacker dag.

amieisaspanar

Brudarna spanar in nåt

amieisautrustade

Amie utrustad och klar

Grabbarna bus fick vara idag men i morgon ska vi prova sadlar på Stuffen, spännande.