Allting går

bara man är envis nog.

 

Idag släpptes då Verona och Anastacia tilsammans i hagen för första gången och det gick jättebra. Natten har varit sisådär rolig för Anastacia, men det är det väl alltid första gången dom får stå helt ensamma i en egen box.

 

stazanverona

Anastacia och Verona luktar på varann i hagen

 

Amie och Noon tyckte nog att det var ganska skönt att komma in i en varsin box och mysa i en egen kupè.

 

I morse skrev jag att jag skulle mocka 8 boxar idag men det är ju 9 ! Hihi, vad ska jag skylla på ? Åldern eller stroken ?

I vilket fall så lekte jag med Stuffen först innan jag började mocka och det blev OL först med mig i zon 5 i figure 8, weave och även cirkling game med övergångar vid koner och idag fick han till både trav och galopp.

Sen fortsatte jag med 2 reins och gjorde weave och figure 8 plus lite cirkling utan koner. Figure 8 tog ett tag innan vi fick till mönstret men weave och cirkling gick bra.

 

Nu ska jag ut igen och mocka dom 3 sista boxarna och får jag någon tid över så ska jag även leka med Isa.

När Liz gjorde illa sig igår och jag blev ensam idag med allt så tänkte jag att eftersom Amarok, Verona och Anastacia gjorde nåt igår så är det inte hela världen om dom står idag. Unghästar ska ju egentligen bara tränas varannan dag också och dit räknas dom fortfarande i några år. Vilken tur jag har, hihi.

 

Ikväll ska jag iväg till Carina för vi ska förbereda inför helgens ”affär” med webshopen. Konstspaning i Säters kommun har nog en del av er hört talas om och vi kommer att ha försäljning ifrån shopen i gamla macken inne i Kyrkbyn. Mellan klockan 11.00 – 16.00 både lördag och söndag kommer vi att stå där. Ni är så välkomna.

 

affarihastpahjul

Denna häst kommer vi att ha till försäljning

 

dekorationshast

Likaså detta huvud

 

dalahastarmband

Anna Viktoria smycken kommer vi också att ha. Halsband, örhängen och armband