Som vanligt – den här tiden ?

Så har jag har varit sjuk, vilket har gjort att träningen med Stuffen har stannat av !? Blääää vad sånt är tråkigt.

 

Men innan jag blev sjuk så gjorde vi detta:

 

Fredagen den 7 september, hm är det så länge som jag hörde av mig ? Löshoppade jag Stuffen. Uppvärmningen blev OL sideways och towards sideways i trav och lite ”snappy depaurtes” innan vi satte igång.

Hade 3 hinder på rad med ca 7 meter emellan och det sista hindret höjde jag eftersom. Det högsta språnget på det hindret blev 1,20 !!! Det ni, hihi. Allt gick jättebra och Stuffen var glad över att få hoppa några hinder.

 

På lördagen fick han vila eftersom jag skulle upp till Gagnefs hopptävlingar. Det enda negativa med vistelsen där var att jag kände mig förkyld och att nåt var på gång i kroppen, bläää.

 

Men nåt som gjorde att jag glömde förkylningen var när Annica ringde och berättade att Amarok LG hade tävlat och kommit trea med 66 % i en LB:1

 

rocky

 

På söndagen var jag febrig och totalt slut, likaså på måndagen och då förstår ni att jag inte kunde göra nåt med Stuffen.

 

På tisdagen kände jag mig lite bättre och då kunde jag ha en lektion på eftermiddagen vilket ledde till att jag kände mig glad och effektiv igen, suck suck. Vad tror ni det ledde till ? Jo, att jag fick gå in och lägga mig igen, hihi.

 

Sen på onsdagen så orkade jag ändå träna lite i rundkorallen och då gjorde vi Karins läxa och han var superduktig och klarade det i galopp, tjoho, lite vila gör susen ibland.

 

keps

 

Sen var jag i Stockholm torsdag och fredag på Stroke congress och då ställde snälla Louise upp och promenerade med Stuffen båda dagarna och lilla Keso fick också en ”dagmatte”, eller två var dom ju, hihi. Tack alla ni.

 

I lördags så hade vi städdag i stallet men först var jag iväg och hade lektion kl 7.00 på morgonen. Lika där, en underbar start på dagen, love it.

 

Samma dag så var jag iväg och kollade när Anastacia tävlade i Falun och hon vann en klass !! tjoho va dom är bra.

 

stazan

 

Sen på söndagen, hela dagen, var jag på Hästsportmässa i Stockholm. Fick åka med trevliga Tomas och Elin ifrån Like a Horse. Hittade en nyhet som kommer här under hösten – ett halsband ifrån SD design.

 

Igår var jag ”stygg” och lät Keso vara i sin bur medans jag gick ut och tränade Stuffen, förlåt men jag måste få göra nåt med honom också, hihi.

Det blev OL 45`lariat repet och sideways, yo-yo, mycket övergångar och vi höll på i ca 25 minuter innan han blev varm och vi fick sluta. Ville inte att han skulle bli svettig eftersom det var lite halvdant väder igår. Svårt nu när dom fortfarande går ute dygnet om. Han måste rakas men jag vill inte göra det innan han stallas in så det får vänta ca 1 vecka till.

 

Idag ska jag iallafall rida när Peter och Rick kommit hem ifrån deras jobb. Nån måste ju ta hand om den lille Keso………

 

keso

 

 

Känns så kul att våra uppfödningar går bra på tävlingarna. Nu har ni fått höra om Amarok och Anastacia men även Solero, som nu bor i Norge, är lika duktig med ny ryttare som innan. Vi är stolta över våra uppfödningar, och alla är inridna enligt Parelli, de ni………………..

 

solero

 

Ha det bra nu alla vänner. Ha inte för stora krav på er utan ta en dag i taget och lev den dagen. Man vet aldrig vad som händer.

 

bak

Ifall ni inte förstår vad jag gör på bilden, hihi – Liz visade hur man ”posade” för att få en snygg stjärt. Bara så ni vet …………………hihihihi