Om oss

Vi som äger Lassols Gård heter Agneta och Peter Höglund. Gården ligger i Stora Skedvi, Dalarna, mitt mellan Hedemora och Falun. Vi startade verksamheten 2003.  Agneta är utbildad sjuksköterska, operationssjuksköterska, seminassistent och är den som ansvarar för all aktivitet som bedrivs på gården. Peter är utbildad elektriker (byggare) och är den som tar hand om byggnationer m.m på gården.

peteragneta

Peter & Agneta Höglund

 

Lassols Gård kan idag erbjuda utbildning av häst och kurser genom Parelli Natural Horsemanship samt uthyrning av stallplatser och ridhus.  Mer information om våra tjänster hittar du under respektive flik i menyn.

Studiebesök

Vi tar även emot studiebesök. Mer information kring detta lämnas av Agneta på telefon eller e-post.

Webbplatsens bilder

Bilderna som visas på webbplatsen är fotograferade av Jacqueline Wester, som även är den som har skapat hela webbplatsen. Bilder som visas i bloggarna kan även vara tagna av Agneta eller någon annan på gården. Det är inte tillåtet att utan tillstånd sprida bilderna vidare. Om du har frågor gällande bilderna på webbplatsen är du välkommen att höra av dig till Jacqueline på jacquelinewester@hotmail.com eller till Agneta på lassolsgard@gmail.com.

 

anastacia1

Ridponnyn Anastacia LG e. Verdi RP