Oj oj oj

Hm, jag tjatar hela tiden om det – men VART TAR TIDEN VÄGEN ?

 

Senast jag skrev här var den 4 oktober, några timmar innan vi åkte neråt Skåne för att stanna vid Ullared för lite snabb shopping, stannade till i Osby för att hämta upp produkter till shopen. Fortsatte färden därifrån till Hässleholm för god thai mat innan vi gjorde den sista resan för dagen till Flyinge och fölauktionen.

 

Vi köpte inget föl kan jag snabbt säga, men flera gånger tyckte jag att en del föl gick för struntsummor och det var då jag önskade att jag hade nån miljon på banken för då hade jag köpt dom fina fölungarna som inte blev så dyra. Jaja, man kan ju drömma emellanåt.

 

Dagen efter åkte vi tillbaka till Flyinge för att se våra bekantas uppfödning tävla gångartsfinalen för 5-åringar och den kom tvåa !!!! tjoho va kul det var att se deras reaktioner och dom andra som kom fram och gratulerade. Så kul att befinna sig i den ”världen” för en kort stund.

 

ch

 

 

Sen åkte vi faktiskt till Lotta T och hälsade på för att se hur hon har fått det på hennes nya gård. Hm, lite avis blev man ju men hon lovade att vi fick komma dit och hälsa på hur mycket vi ville. Naturligtvis kommer vi ju att göra det, hihihi.

 

Så när vi sen anlände Dalarna igen på söndag eftermiddag så började mina tankar och förberedelser att gå till Elmia. Måndagen packade vi i lastbilen allt som vi hade på lagret, och tidigt tisdag morgon åkte jag och Liz ner mot Jönköping och Elmia Scandinavian Horse Show.

 

Allt gick bra där nere och som förra året så sålde vissa produkter slut, så kul att träffa positiva trevliga människor som värderar det vi gör.

Det som kändes spännande var att flera utav utställarna tyckte att vi skulle åka ner till Göteborg och vara med på mässan under tävlingarna där. Det är ju dubbla världscupfinaler då och det kommer säkert mycket folk dit. Vi får se vad som händer.

 

Okey, mycket har det varit och när vi kom hem söndag natt den 14 oktober så visste jag att den kommande veckan skulle bli ”trött” men att jag skulle försöka träna Stuffen ändå, men att jag skulle bli så trött hade jag inte räknat med, suck suck.

 

Hela tiden som vi har varit borta så har Louise tränat Stuffen genom promenader och longering. Hon vet ju inte hur man gör cirkling game, hihi.

 

Men måndagen hade jag ju födelsedag och jag tyckte att jag skulle fokusera på mig då och inte på Stuffen. Tisdagen blev det OL och han var väldigt pigg och glad. Det kändes som att han hade längtat efter mig.

 

Sen på onsdagen så var planen att rida för Angelica men då blev pappa sjuk, så allt vändes upp och ner.

Men torsdagen (pappa blev ”frisk”) så gjorde vi bomträning OL. Han fick behandling utav Marias laser och rehab på onsdagen och hon tyckte jag skulle göra lösgörande arbete på honom, och då gör man som hon säger.

Det blev även lite Karen-saker då också, gjorde öppna ifrån zon 5 och sideways. Han var väldigt duktig.

 

På fredagen så tog vi en promenad runt åslappen tillsammans med Delaila och Lene.

 

prom

 

 

Så i lördags hade jag först en lektion på morgonen och när jag kom hem så gick jag och Liz upp i ridhuset med våra fyrbenta älsklingar.

Det blev ridning och jag kom på att jag inte hade ridit på 2 veckor efter alla utflykter vi gjort så jag var lite spänd på hur han skulle vara. Men, han var jättebra, han hade bra energi och var lös i bogarna. Jag hade ett leende på mina läppar hela dagen då.

 

Söndagen innebar intervallträning för honom, eftersom jag själv var supertrött och hade råkat dubbelboka lektioner och……. ähhhhhh va det blev fel då.

 

I måndags kom Anna och hade tandkoll på 9 hästar här i stallet och Stuffen var en utav dom = ingen träning då.

 

Igår tisdag fick han gå ”höga bommar” i både skritt och trav, vilket gick bra. Gjorde även minska och öka cirkling.

 

Så idag passade vi på att hoppa innan tjejerna här skulle ha sin hoppträning för instruktör.

Alltså jag hoppade inte, nej det tänker jag inte göra utan han fick gå liberty eftersom jag vet att han gillar att hoppa. Han hoppade glatt och lika som förra gången så bad jag honom stå stilla framför 2 hinder medans jag gick längst bort och bad honom komma emot mig över dessa 2 hinder. Tror ni han gjorde det ? jajamensan, he loves to jump………………………

 

I morgon kommer Angelica hit för att han träning för mig på förmiddagen. Så får vi se hur det går, hihihi, nu när jag inte har ridit sedan i lördags.

 

Så, mycket har hänt, och jag har nog sovit bort många timmar under dom här dagarna sen vi kom hem ifrån Elmia. Men vad gör man om man gillar att göra nåt sånt här ? Jo, man gör det och gillar läget, fast det viktigaste är att planera för tiden efter ett sånt här evenemang så att det finns tillfällen för vila.

Får se när jag lärt mig det, hihihi.