Nu drar vi neråt

landet. Närmare bestämt Ullared, Osby, Flyinge och Perstorp.

Man måste passa på när man ändå är där nere, eller hur ?

 

Det ska bli så kul att träffa bekanta igen, att se snygga föl och att shoppa, hihi.

Det blir shopping i dubbel bemärkelse eftersom jag måste svänga in i Osby och handla produkter till shopen eftersom vi är på Elmia nästa vecka. Vi måste ju ha nåt att sälja, hihi.

Ni kommer väl dit ? Till Elmia förstås. Vi kommer att befinna oss i monter B03:27

datumen 10 – 14 oktober och ni är så välkomna in där.

 

stuffgos

 

Oki, vad har vi då gjort sen sist ?

Förra torsdagen red jag som planerat och vi gjorde lite som vi hade gjort på den sista Angelica träningen. Jag vara öm och slut i benen så jag orkade inte så mycket men galoppen var super.

Jag passade även på att vara duktig och bytte alla stolpar i Stuffens hage, hm, med hjälp av Louise förstås.

 

Fredagens jobb blev intervallträning i alla gångarter. Vi gjorde det i liberty och det gick superbra i cirkling game. Kunde till och med be honom om sideways i liberty cirkling.

Sen hade jag lektion på eftermiddagen.

 

Lördagen innebar vila för Stuffen, för vi var iväg och åt med pappa (80 år) då. Men jag hann i allafall med att ha lektion på morgonen.

 

Söndagen började bra eftersom vi åkte till Hedemora och kikade när Anastacia tävlade. Hon gjorde några missar men emellanåt fick jag ”tuppskinn” över hela kroppen för hon har magiska gångarter och när allt klaffar och hon är stark nog så är hon en vinnare, alla kategorier.

Jag fick även denna dag ha en inspirerande rolig givande lektion. Jag lever för detta.

Så vad gjorde Stuffen och jag då ? Jo, det fick bli bomträning med cavaletti plus några högre cavaletti. Mycket övergångar och allt gick jättebra.

 

Måndagen ville jag klättra med Stuffen men eftersom jag var ensam så fick det bli en promenad i skogen med klättring i alla backar, även ryggning i nedförsbackar.

 

I tisdags red jag lite inför onsdags träningen men han var lite så där. Nåt med magen kanske. Iallafall så gjorde jag inte så mycket utan ”sparade” honom till gårdagens Angelica träning.

 

Igår började vi då med skritt längs fyrkantsspåret då vi ändrade steglängden i både skritt och trav. Sen red vi upp på medellinjen vilket förvånade mig hur rakt han verkligen gick. Vi gjorde även mindre volter i hörnen.

Stora mittvolten i trav och galopp och då kände jag att jag hade fått skavsår på insidan utav knäet, bläää. Men jag jobbade på för Stuffen hade en jättebra energi  så vi tränade även på öppna i trav och det var som att han inte gjort nåt annat. Så kul när pusslet läggs rätt.

 

Idag tänkte jag gå runt åslappen när det har blivit mörkt. Hm, varför det ?

Jo, jag tror inte att Stuffen en endaste gång varit ute i mörkret på det viset. Alltså dags för det, hihi.

 

Sen i morgon kommer Louise hit och rider ut på honom och sen hoppas jag att Liz har tid att träna honom under helgen eftersom Peter och jag sticker iväg i natt neråt landet.

 

Vi hinner sen inte mer än hem förrän jag och Liz sticker ner till Jönköping (på tisdag) och Elmia Scandinavian Horse Show med shopen. Där kommer vi att vara ända till söndag och under tiden då kommer snälla Louise att träna och sköta om våra hästar Isa och Stuffen. Tur man har änglar i närheten som kan ställa upp.

 

Ha det nu bra allihopa och trevlig helg, det kommer jag att ha (hoppas jag, hihi).

 

Första gången jag hörde den här låten med Luke Bryan var när jag satt i sängen som stod i huset vi hyrde i Ocala Florida för 7 år sedan då jag gick en 4 veckors kurs på Parelli campus. Den ger mig fortfarande rysningar och behagliga minnen ifrån Florida. Love it