Höst ?

Nu får man klä på sig ordentligt på mornarna när man utfodrar och släpper ut hästarna. Det var längesen sist och det måste ju bara betyda en sak – det är höst, blääääää, eller nääää inte än !!!

 

Vad har då hänt sen sist ?

Jo, torsdagen den 9 augusti hade jag som plan att löshoppa vilket jag skrev i förra blogginlägget, men just den dagen var så varm och kladdig?! så jag hade inte hjärta att be Stuffen jobba och hoppa utan han fick vila då.

 

Men på fredagen så tog Stuffen och jag en promenad med Liz och Isa runt åslappen först innan vi gick upp i rundkorallen och gjorde vår ”läxa”. Allt gick bra och jag var nöjd.

 

Sen kom lördagen och min pappas överrasknings-födelsedagsfest och då fanns inte utrymme för nåt annat än att ta hand om gäster och maten och min stackars far förstås. Han blev jätteöverraskad och glad för födelsedagsfesten och allt blev hur lyckat som helst.

 

släkt

Pappa 80 år (den 25 september) och delar utav släkten Moen som kunde komma.

 

Söndagen sen och då kom Maria hit för att behandla både folk och fä, hihi. Stuffen var helt okey nu så han behövde inte boka in en ny tid ännu, utan det tar vi om nåt känns annorlunda framöver. Jag däremot är färdig behandlad nu och det känns kan jag säga, Tack Maria för hjälpen (Marias laser & hästrehab).

 

stuffgos

Stuffen älskar att bli kliad vid öronen. Det syns väl, hihi.

 

Måndag och dags för Karins ”läxa” igen och lika på tisdagen då jag gjorde det innan jag hoppade upp och red mycket freely forward. På eftermiddagen åkte jag iväg och hade en lektion.

 

Onsdag den 15 augusti hade jag först lektion på förmiddagen innan jag själv red (efter jag gjort min läxa) på utebanan. Han kändes jättefin, trots att jag då inte ridit på ett tag, och även en mjuk fin galoppfattning hann vi med.

 

Sen på torsdagen var jag då hela dagen uppe på Rommehoppet med shopen men när jag kom hem så gjorde vi Karins läxa och då fortsatte jag inne i ridhuset med den ”andra” läxan = gångarterna i liberty och det gick jättebra. Jag avslutade träningen med att be honom lägga sig vilket han gjorde.

 

Så i fredags tog Liz honom och Gringo på en promenad runt åslappen, under tiden som jag utfodrade och släppte ut hästarna, som står på stall. Sen skulle jag ju upp till Romme igen.

 

Lördag vila igen (jag var ganska trött efter 3 dagar på Romme).

 

Så igår söndag gjorde jag Karins läxa vilket gick bra och sen gjorde jag som sist – gick ner i ridhuset och gjorde den andra läxan i liberty innan jag tog sideways OL.

 

Idag måndag ska jag rida för sen åker jag ner till Stockholm och Formex mässan under två dagar och då blir det nog lungt för Stuffen om inte Liz vill göra nåt med honom, vi får se.

 

Nedräkning har nu börjat till den dagen då lilla Keso flyttar hit. I fredags var Rick och Peter och hälsade på honom och jag hoppas att jag hinner dit nån gång den här veckan, men om ca 2 veckor flyttar han hit, mmmmm vad det ska bli kul.

 

kesosover

Lilla Keso var så trött när dom var och hälsade på.

 

Nu får ni ha det bra så ”syns” vi nog om lite mer än en vecka här på bloggen. Ta hand om er.