Grått och disigt

men vad gör det när man får pyssla med hästar. Love it

 

Förra torsdagen så kom Angelica och hade lektion för oss. Vi fick göra mycket arbete med öppna på stora mittvolten, allt för att Stuffen ska bära upp sig på högersidan och inte falla inåt.

Vi fick även göra figure 8 i galopp och det gick bra. Vår läxa blev att fortsätta jobba med öppnan.

 

Så på fredagen gjorde jag likadant och det gick jättebra så jag red bara ca 30 minuter. Det som var mest positivt var att han hade en superbra energi.

 

Sen på lördagen hade jag planerat att ta en promenad runt åslappen men det var ett sånt trökväder = SNÖ!!! så Stuffen och jag tog den promenaden inne i ridhuset till bra lördagsmusik, hihi.

 

Söndagen var kall och Stuffen var riktigt laddad. Han var det redan när jag hämtade honom i hagen och då tänker då iallafall jag – no riding today.

Så det fick bli bomträning och cavaletti, men han var så tossig och rädd för allt utanför ridhuset så jag var glad att jag inte satt på honom emellanåt, vilken rackare han är ibland.

 

Måndagen blev en vilodag för honom och även för mig för jag sov 3 timmar efter lunchen ??!!

 

Tisdagen blev det OL igen och jag provade på clover leaf som jag inte har gjort på väldigt länge. Jag hade 22`repet och jag kunde nästan hålla det längst ut och han var superduktig, så duktig så det blev båda varven i alla gångarter, super super.

Sen när jag tog av honom repet och grimman så provade jag weave och figure  8 i liberty och även där var han super duper, wow. Det som gick mindre bra var hans spin som jag började träna på, men även vädret får man klaga på – regn och iskallt, bläääääää.

 

Så var det då dags för Angelica träning i onsdags igen och allt gick bra tycker jag, ända tills jag tittade på filmen som Liz filmade åt mig. Bläää, jag ser hemskt ut. Fast det är jättebra att filma sig själv emellanåt och verkligen ser det som man måste jobba på.

Så nu jobbar jag och Stuffen vidare mot våra (mina) delmål och stora MÅL.

 

Igår fick han vila för nu dom närmsta dagarna ska jag hjälpa Liz att flytta till en lägenhet framme i byn. Fast idag har jag fått hjälp av min ängel Louise som ska ta honom på en promenad runt åslappen, så ska jag skynda mig ut i morgon och träna intervaller med honom innan Liz kommer med piskan och jagar på mig, hihi.

 

Ha nu en bra helg med allt vad det innebär för just dig, jag vet ju vad jag ska göra – JOBB JOBB.

 

Fastän det ser för jävligt ut så får ni ändå kika på filmen här. Man får väl bjussa på sig lite, hihi.