Elmia Elmia Elmia, huvvva

Varför säger jag så ?

Jo, bara för att jag har produkter i nästan alla rum här hemma nu. Jag har liksom bunkrat upp lagret och blir mer och mer nervös för jag undrar om vi överhuvudtaget får med oss allt i lastbilen, suck suck……………………..

Och det är inte slut här för nästa fredag så åker jag och Peter ner till Skåne och ska då plocka upp mer produkter. Jaja, vi får väl se om jag och Liz får lämna våra väskor hemma, hihihi

Spännande fortsättning följer.

 

Okey, nog om detta. Vad har hänt sen sist ? (jo jag har packat lådor) Nu var det inte det som skulle rapporteras.

 

Förra tisdagen den 18 september så red jag. Vi gjorde mycket övergångar i alla gångarter och även skänkelvikning med bra energi.

 

Onsdagen var det dags för Angelica träning och vi fick då göra övergångar som gick bra, speciellt på slutet då vi travade och på långsidorna fick sakta av till skritt några steg för att sen komma in i trav igen.

Vi jobbade på stora mittvolten i trav och galopp. Allt gick bra och Stuffen hade bra energi.

 

På torsdagen så blåste det så enormt så det fick bli OL 45`repet i ridhuset. Yo-yo, sideways i zon 1 i trav !!! Mycket övergångar och vi använde även några bommar på backen.

 

Fredagen innebar vila för oss båda men på lördagen så tränade vi lite Karen saker OL med mycket övergångar. Avslutade med 2 reins, vilket var längesen vi gjorde men det märktes inte.

 

Ridning på söndagen, det vi fick göra på Angelica träningen. Och på eftermiddagen hade vi Parelli träff och det var även första natten för Stuffen inne i stallet igen. Alltså, inget bete längre för honom, stackarn.

Det blev extra jobbigt för honom för Isa sparkade honom precis innan jag skulle ta upp honom från betet, suck. Det var mest ytligt, iallafall det man såg så jag gjorde rent och la om det.

 

Angelica träning igen på måndagen och det blev skritt med olika stegländ, även det i trav. Skänkelvikning och öppna i trav, galoppen blev jobbig och kändes sådär, hm, varför då kan man tänka. Återstår att se men Stuffens ben var lite svullet innan träningen men mindre svullet efteråt.

 

Tisdagen började bra med en lektion och då fick Keso ”bo” i sin bur (vilket han och jag tycker är jobbigt). Men det resulterade i att jag inte ville stänga in honom något mer för att kunna träna Stuffen, så det blev vila för honom eftersom vi skulle iväg så fort Peter kom hem till min pappa som fyllde 80 år.

Stuffens ben var även lite mer svullet också. Han fick våtvärmande omslag under natten, plutten.

 

stuffglad

 

Igår skulle några inhyrda ha hoppträning i ridhuset och innan dom började så skyndade jag och Stuffen oss in dit för att hoppa lite OL/Liberty.

Han tyckte det var superkul så jag behövde bara visa honom hindren så hoppade han. En gång så ”parkerade” jag honom framför ett hinder vilket hade 2 till hinder bakom sig, som en serie. Jag skyndade mig och ställde mig bortom dom hindren och bad honom komma, och det gjorde han. Tjoho vad han gillade att hoppa. Synd bara att inte jag gör det längre.

 

Idag ska jag försöka rida så fort Peter kommer hem. Vill ju inte stänga in Keso så länge i sin bur.

 

Om en vecka åker Peter och jag neråt Skåne. Vi ska hälsa på Christian förstås men även passa på att gå på fölauktionen på Flyinge där han har ett föl till salu.

Vi ska även, som jag nämnt, hämta upp mer produkter och när jag kommer hem sen på söndagen så är det bara att ladda om för dagen efter ska lastbilen packas inför Elmia och sen på tisdagen den 9 oktober åker Liz och jag neråt Jönköping.

Inte några problem att hålla mig sysselsatt om jag säger så.

 

I morgon är det fredag igen och jag hoppas ni alla får en trevlig helg.

Själv ska jag ha lektion i morgon, lektion på lördag morgon, ut och äta med pappa på lördag kväll och sen åka och kika på när Anastacia tävlar på söndag innan jag ska iväg för lektion igen.

 

Tur det finns bra musik så man kommer igång.